Ervaar zelf de voordelen, maak snel een afspraak

Afspraak maken

Afspraak of informatie

Let op: Op dit moment is door de vele aanvragen (wat natuurlijk heel fijn is) een wachttijd van ongeveer 4 a 5 weken ontstaan. Uiteraard kan het zijn dat ik op de regio rondes nog plek heb of toevallig een route in jouw richting heb dus mail gerust voor de opties. 

Per 1 september probeer ik mijn afstanden door Nederland heen wat te beperken. Ik probeer een max aan te houden van 1,5 uur reistijd vanaf Havelterberg. U mag gerust mailen, soms heb ik toch een route of u kunt kijken of er mogelijkheden zijn voor meer mensen bij u op stal zodat ik een dagje er van kan maken. 

En gelukkig zijn er in het afgelopen jaar meer collega passers bijgekomen dus wellicht kan ik je helpen bij een goede doorverwijzing in jouw regio of helpen bij een mogelijkheid van een zadel te testen. 

Wilt u graag een afspraak maken of vrijblijvend meer informatie? Het kan soms zijn door drukte en veel onderweg zijn dat een reactie per mail soms wat langer duren (3 a 4 dagen) kan duren. 

Dan kunt u dit bij voorkeur via onderstaand contactformulier doen. Door middel van dit contact formulier kunnen wij sneller en u beter van dienst zijn en u sneller inplannen, half ingevulde formulieren of losse mails geven hierin soms wat vertraging.

Privacy beleid

Wij gaan met vertrouwen om met uw gegevens: Lees hier ons privacy beleid. In kader van deze wet, bent u dan ook niet verplicht om via het contact formulier contact op te nemen, u kunt ook zelf een mail sturen naar boomlooszadelpasservice@outlook.com 

Doordat ik door heel Nederland werk is het elke keer weer een uitdaging om de planning van routes rond te krijgen, wilt u daarom wanneer wij u een voorstel doen voor een data binnen 24 uur reageren per mail of telefoon, anders is het mogelijk dat we de plek anders opvullen.  

Contact formulier

binnenbak aanwezigbuitenbak aanwezigmogelijkheid tot droog staanalleen weilandWesternDressuurVeelzijdigKlassiekBarebackpadWerkgebied en routes

Route dagen

Ik werk op vast route dagen, per 1 september ga ik mijn routes verder weg wat beperken.Ik rij per week nog maar één route verder weg (max 1,5 uur) , hierdoor kan de wachttijd iets langer zijn voor een afspraak. 

Afspraken in de regio :(Friesland, Drenthe, Groningen, Overijssel, Gelderland, Flevoland en Utrecht)

Maandag      8.00 – 18.00
Dinsdag        8.00 –  13.00
Woensdag (1 x per maand)
Donderdag 8.00  –  13.00
Vrijdag         8.00 –  18.00

Afspraken verder weg kunnen op volgende route dagen:

Maandag      8.00  – 18.00
Woensdag (1x per maand)
Vrijdag           8.00   – 18.00

Door een druk gezin en een studie naast mijn werk is het voor mij niet meer mogelijk om in de weekenden te werken.

Voor het maken van een afspraak werken wij bij voorkeur via een contactformulier, voor andere vragen ben ik te bereiken via de telefoon of via email. boomlooszadelpasservice@outlook.com of via mob/whatsapp 06-52 66 97 25 (gelieve alleen voor vragen en niet voor maken van afspraken)

Werkgebied

Mijn werkgebied alles wat op maximaal 2 uur rijden ligt van havelterberg, dus bijna heel Nederland en duitse grens, met als uitzondering van de waddeneilanden en de meest zuidelijke provincies als, onderaan Brabant, Zeeland en Zuid-limburg. Voor adressen verder weg werk ik met een route om de reistijd en kosten zo laag mogelijk te houden.

Woon je verder weg, dan mag je altijd mailen, ik kan dan samen met je kijken naar een oplossing of goede doorverwijzing. 

Ik woon zelf in Havelterberg, i.o. mag u ook bij mij thuis komen. 

Afspraken in Drenthe, Friesland, Overijssel, Groningen, Gelderland, Utrecht en Flevoland zijn vaak sneller te plannen.