Ervaar zelf de voordelen, maak snel een afspraak

Afspraak maken

Afspraak of informatie

Routes:
Let op: Vanaf 1 februari 2019 heb ik mijn routes door Nederland wat beperkt. Om mijn werk goed te kunnen blijven doen maak ik geen langere afstanden meer dan 1.5 uur van huis.  Twijfel je of ik bij jouw in de regio kom of wat een goed alternatief is? Neem dan contact op en dan kan ik je eventueel gericht doorverwijzen naar collega passer. 

Afspraak maken:
Het voorjaar komt er weer aan en het mooie weer ook, de afspraken lopen weer binnen. Hou rekening met een wachttijd van 4 tot 8 weken voor het kunnen maken van een afspraak. Routes in de buurt of tot een uur rijden zijn over het algemeen sneller te plannen. 

Wilt u graag een afspraak maken of vrijblijvend meer informatie? Het kan soms zijn door drukte en veel onderweg zijn dat een reactie per mail soms wat langer duren (3 a 4 dagen) kan duren. 

Dan kunt u dit bij voorkeur via onderstaand contactformulier doen. Door middel van dit contact formulier kunnen wij sneller en u beter van dienst zijn en u sneller inplannen, half ingevulde formulieren of losse mails geven hierin soms wat vertraging. 

Privacy beleid

Wij gaan met vertrouwen om met uw gegevens: Lees hier ons privacy beleid. In kader van deze wet, bent u dan ook niet verplicht om via het contact formulier contact op te nemen, u kunt ook zelf een mail sturen naar boomlooszadelpasservice@outlook.com 

Doordat ik door heel Nederland werk is het elke keer weer een uitdaging om de planning van routes rond te krijgen, wilt u daarom wanneer wij u een voorstel doen voor een data binnen 24 uur reageren per mail of telefoon, anders is het mogelijk dat we de plek anders opvullen.  

Contact formulier

binnenbak aanwezigbuitenbak aanwezigmogelijkheid tot droog staanalleen weilandWesternDressuurVeelzijdigKlassiek


*Let op: prijzen zijn exclusief reiskosten of evt toeslagen *
Werkgebied en routes

Route dagen

Ik werk op vast route dagen, alleen op maandag en vrijdag maak ik langere routes. Op andere dagen werk ik alleen in regio.

Afspraken in de regio :(Friesland, Drenthe, Groningen, Overijssel, Gelderland, Flevoland en Utrecht)

Maandag      8.00 – 18.00
Dinsdag        8.00 –  13.00 (regio)
Vrijdag         8.00 –  18.00

Afspraken verder weg kunnen op volgende route dagen:

Maandag      8.00  – 18.00
Vrijdag           8.00   – 18.00

Door een druk gezin en een studie naast mijn werk is het voor mij niet meer mogelijk om in de weekenden te werken.

Voor het maken van een afspraak werken wij bij voorkeur via een contactformulier, voor andere vragen ben ik te bereiken via de telefoon of via email. boomlooszadelpasservice@outlook.com of via mob/whatsapp 06-52 66 97 25 (gelieve alleen voor vragen en niet voor maken van afspraken)

Werkgebied

Woon je verder weg, dan mag je altijd mailen, ik kan dan samen met je kijken naar een oplossing of goede doorverwijzing. 

Ik woon zelf in Havelterberg, i.o. mag u ook bij mij thuis komen. 

Afspraken in Drenthe, Friesland, Overijssel, Groningen, Gelderland, Utrecht en Flevoland zijn vaak sneller te plannen.