Ervaar zelf de voordelen, maak snel een afspraak

Afspraak maken

Afspraak of informatie

Routes:

Afspraak maken:

Nieuws: Covid-19 maatregelen

Helaas we leven in een rare tijd, van velen wordt het maximale gevraagd. Als zadelpasser hebben wij vanuit de SRP (Sector Raad Paard) toestemming om aan het werkt te blijven. Dit omdat ons beroep bijdraagt aan het welzijn van ons paard. 

Dit houdt in dat ik weer aan het werk ga per 19 januari, echter wel selectief.  In overleg met u zal ik bepalen wat de urgentie is van de afspraak en of het mogelijk is om het op een veilige manier te kunnen laten plaatsvinden.  Daarbij zal ik minder werken omdat ik naast mijn werk ook thuis onderwijs aan mijn kinderen op dit moment geef. Door het stil hebben liggen afgelopen paar week is er een wachtlijst ontstaan, kortom het is een beetje roeien met de riemen die we op dit moment hebben. 

Ik heb besloten om tot aan het voorjaar geen routes naar Noord-Holland te maken. Dit omdat de reisafstanden te groot op dit moment en ik niet zoveel afspraken per dag inplan. Ik wil je graag doorverwijzen naar een collega passer die wel in uw regio komt. 

Wilt u graag een afspraak maken of vrijblijvend meer informatie? Het kan soms zijn door drukte en veel onderweg zijn dat een reactie per mail soms wat langer duren (3 a 4 dagen) kan duren. 

Dan kunt u dit bij voorkeur via onderstaand contactformulier doen. Door middel van dit contact formulier kunnen wij sneller en u beter van dienst zijn en u sneller inplannen, half ingevulde formulieren of losse mails geven hierin soms wat vertraging. 

Privacy beleid

Wij gaan met vertrouwen om met uw gegevens: Lees hier ons privacy beleid. In kader van deze wet, bent u dan ook niet verplicht om via het contact formulier contact op te nemen, u kunt ook zelf een mail sturen naar boomlooszadelpasservice@outlook.com 

Doordat ik door heel Nederland werk is het elke keer weer een uitdaging om de planning van routes rond te krijgen, wilt u daarom wanneer wij u een voorstel doen voor een data binnen 24 uur reageren per mail of telefoon, anders is het mogelijk dat we de plek anders opvullen.  

Contact formulier

binnenbak aanwezigbuitenbak aanwezigmogelijkheid tot droog staanalleen weilandWesternDressuurVeelzijdigKlassiek


*Let op: prijzen zijn exclusief reiskosten of evt toeslagen *
Werkgebied en routes

Route dagen

Ik werk op vast route dagen, alleen op maandag en vrijdag. max 1 uur reistijd.  

Afspraken in de regio :(Friesland, Drenthe, Groningen, Overijssel, Gelderland, Flevoland en Utrecht) Op moment geen Noord Holland of verdere reizen dan 1 uur max. 

Maandag      8.00 – 18.00
Vrijdag         8.00 –  18.00

Op andere dagen kan bij ons aan huis worden gekomen in Havelterberg (dit i.o.).

Voor het maken van een afspraak werken wij bij voorkeur via een contactformulier, voor andere vragen ben ik te bereiken via de telefoon of via email. boomlooszadelpasservice@outlook.com of via mob/whatsapp 06-83 90 41 99 (gelieve alleen voor vragen en niet voor maken van afspraken)

Werkgebied

Woon je verder weg, dan mag je altijd mailen, ik kan dan samen met je kijken naar een oplossing of goede doorverwijzing. 

Ik woon zelf in Havelterberg, i.o. mag u ook bij mij thuis komen. 

Afspraken in Drenthe, Friesland, Overijssel, Groningen, Gelderland, Utrecht en Flevoland zijn vaak sneller te plannen.