Ervaar zelf de voordelen, maak snel een afspraak

Afspraak maken

Afspraak of informatie

Let op: Vanaf 1 februari ga ik mijn routes beperken. ik zal daardoor niet meer door heel Nederland heen rijden. Het afgelopen jaar zijn er meerdere fijne collega zadelpassers bijgekomen waardoor het voor mij minder noodzakelijk is geworden om door heel Nederland te rijden. Mocht je de afgelopen tijd wel een aanvraag hebben ingediend dan heb ik je of doorverwezen of ik plan je gewoon nog op route mee. 

Wilt u graag een afspraak maken of vrijblijvend meer informatie? Het kan soms zijn door drukte en veel onderweg zijn dat een reactie per mail soms wat langer duren (3 a 4 dagen) kan duren. 

Dan kunt u dit bij voorkeur via onderstaand contactformulier doen. Door middel van dit contact formulier kunnen wij sneller en u beter van dienst zijn en u sneller inplannen, half ingevulde formulieren of losse mails geven hierin soms wat vertraging.

Privacy beleid

Wij gaan met vertrouwen om met uw gegevens: Lees hier ons privacy beleid. In kader van deze wet, bent u dan ook niet verplicht om via het contact formulier contact op te nemen, u kunt ook zelf een mail sturen naar boomlooszadelpasservice@outlook.com 

Doordat ik door heel Nederland werk is het elke keer weer een uitdaging om de planning van routes rond te krijgen, wilt u daarom wanneer wij u een voorstel doen voor een data binnen 24 uur reageren per mail of telefoon, anders is het mogelijk dat we de plek anders opvullen.  

Contact formulier

binnenbak aanwezigbuitenbak aanwezigmogelijkheid tot droog staanalleen weilandWesternDressuurVeelzijdigKlassiekBarebackpadWerkgebied en routes

Route dagen

Ik werk op vast route dagen, alleen op maandag en vrijdag maak ik langere routes. Op andere dagen werk ik alleen in regio.

Afspraken in de regio :(Friesland, Drenthe, Groningen, Overijssel, Gelderland, Flevoland en Utrecht)

Maandag      8.00 – 18.00
Dinsdag        8.00 –  13.00 (regio)
Vrijdag         8.00 –  18.00

Afspraken verder weg kunnen op volgende route dagen:

Maandag      8.00  – 18.00
Vrijdag           8.00   – 18.00

Door een druk gezin en een studie naast mijn werk is het voor mij niet meer mogelijk om in de weekenden te werken.

Voor het maken van een afspraak werken wij bij voorkeur via een contactformulier, voor andere vragen ben ik te bereiken via de telefoon of via email. boomlooszadelpasservice@outlook.com of via mob/whatsapp 06-52 66 97 25 (gelieve alleen voor vragen en niet voor maken van afspraken)

Werkgebied

Woon je verder weg, dan mag je altijd mailen, ik kan dan samen met je kijken naar een oplossing of goede doorverwijzing. 

Ik woon zelf in Havelterberg, i.o. mag u ook bij mij thuis komen. 

Afspraken in Drenthe, Friesland, Overijssel, Groningen, Gelderland, Utrecht en Flevoland zijn vaak sneller te plannen.