Ervaar zelf de voordelen, maak snel een afspraak

Afspraak maken

Afspraak of informatie

Let op: Vanaf 17 december tot tweede week van januari 2019 ben ik er even tussen uit en plan ik geen consulten in.

Op dit moment staat de planning tot deze data al behoorlijk vol, ik vraag hiervoor uw begrip. Soms valt er iets uit dus mailen mag altijd en anders wordt het een mooie start van het nieuwe jaar…. 

Ik ben wel bereikbaar via de mail en u mag uiteraard mailen voor vragen, eventueel huren/testen van een zadel via de post is wel mogelijk in deze periode, mocht u niet kunnen/willen wachten dan kan ik u altijd doorverwijzen naar een goede collega passer bij u in de buurt. 

Wilt u graag een afspraak maken of vrijblijvend meer informatie? Het kan soms zijn door drukte en veel onderweg zijn dat een reactie per mail soms wat langer duren (3 a 4 dagen) kan duren. 

Dan kunt u dit bij voorkeur via onderstaand contactformulier doen. Door middel van dit contact formulier kunnen wij sneller en u beter van dienst zijn en u sneller inplannen, half ingevulde formulieren of losse mails geven hierin soms wat vertraging.

Privacy beleid

Wij gaan met vertrouwen om met uw gegevens: Lees hier ons privacy beleid. In kader van deze wet, bent u dan ook niet verplicht om via het contact formulier contact op te nemen, u kunt ook zelf een mail sturen naar boomlooszadelpasservice@outlook.com 

Doordat ik door heel Nederland werk is het elke keer weer een uitdaging om de planning van routes rond te krijgen, wilt u daarom wanneer wij u een voorstel doen voor een data binnen 24 uur reageren per mail of telefoon, anders is het mogelijk dat we de plek anders opvullen.  

Contact formulier

binnenbak aanwezigbuitenbak aanwezigmogelijkheid tot droog staanalleen weilandWesternDressuurVeelzijdigKlassiekBarebackpadWerkgebied en routes

Route dagen

Ik werk op vast route dagen, alleen op maandag en vrijdag maak ik langere routes. Op andere dagen werk ik alleen in regio.

Afspraken in de regio :(Friesland, Drenthe, Groningen, Overijssel, Gelderland, Flevoland en Utrecht)

Maandag      8.00 – 18.00
Dinsdag        8.00 –  13.00
Woensdag (1 x per maand)
Donderdag 8.00  –  13.00
Vrijdag         8.00 –  18.00

Afspraken verder weg kunnen op volgende route dagen:

Maandag      8.00  – 18.00
Woensdag (1x per maand)
Vrijdag           8.00   – 18.00

Door een druk gezin en een studie naast mijn werk is het voor mij niet meer mogelijk om in de weekenden te werken.

Voor het maken van een afspraak werken wij bij voorkeur via een contactformulier, voor andere vragen ben ik te bereiken via de telefoon of via email. boomlooszadelpasservice@outlook.com of via mob/whatsapp 06-52 66 97 25 (gelieve alleen voor vragen en niet voor maken van afspraken)

Werkgebied

Mijn werkgebied alles wat op maximaal 2 uur rijden ligt van havelterberg, dus bijna heel Nederland en duitse grens, met als uitzondering van de waddeneilanden en de meest zuidelijke provincies als, onderaan Brabant, Zeeland en Zuid-limburg. Voor adressen verder weg werk ik met een route om de reistijd en kosten zo laag mogelijk te houden.

Woon je verder weg, dan mag je altijd mailen, ik kan dan samen met je kijken naar een oplossing of goede doorverwijzing. 

Ik woon zelf in Havelterberg, i.o. mag u ook bij mij thuis komen. 

Afspraken in Drenthe, Friesland, Overijssel, Groningen, Gelderland, Utrecht en Flevoland zijn vaak sneller te plannen.