Ervaar zelf de voordelen, maak snel een afspraak

Afspraak maken

Afspraak of informatie

Routes:

LET OP!  Vakantie periode

Vanaf 20 december tot 13 januari is mijn bedrijf gesloten. Dit in verband met alle feestdagen en toch ook het mindere weer rond deze tijd.

De afspraken voor dit jaar zitten vol, wil je op wachtlijst voor een uitvaller dan kan dat. Anders maak ik graag een nieuwe afspraak met je in het nieuwe jaar!

Afspraak maken:

Wilt u graag een afspraak maken of vrijblijvend meer informatie? Het kan soms zijn door drukte en veel onderweg zijn dat een reactie per mail soms wat langer duren (3 a 4 dagen) kan duren. 

Dan kunt u dit bij voorkeur via onderstaand contactformulier doen. Door middel van dit contact formulier kunnen wij sneller en u beter van dienst zijn en u sneller inplannen, half ingevulde formulieren of losse mails geven hierin soms wat vertraging. 

Privacy beleid

Wij gaan met vertrouwen om met uw gegevens: Lees hier ons privacy beleid. In kader van deze wet, bent u dan ook niet verplicht om via het contact formulier contact op te nemen, u kunt ook zelf een mail sturen naar boomlooszadelpasservice@outlook.com 

Doordat ik door heel Nederland werk is het elke keer weer een uitdaging om de planning van routes rond te krijgen, wilt u daarom wanneer wij u een voorstel doen voor een data binnen 24 uur reageren per mail of telefoon, anders is het mogelijk dat we de plek anders opvullen.  

Contact formulier

binnenbak aanwezigbuitenbak aanwezigmogelijkheid tot droog staanalleen weilandWesternDressuurVeelzijdigKlassiek


*Let op: prijzen zijn exclusief reiskosten of evt toeslagen *
Werkgebied en routes

Route dagen

Ik werk op vast route dagen, alleen op maandag en vrijdag maak ik langere routes max 1,5 uur. Op andere dagen werk ik alleen in regio.

Afspraken in de regio :(Friesland, Drenthe, Groningen, Overijssel, Gelderland, Flevoland en Utrecht)

Maandag      8.00 – 18.00
Vrijdag         8.00 –  18.00

Op andere dagen is op aanvraag, ook is het mogelijk op andere dagen bij ons aan huis te komen in Havelterberg (dit i.o.).

Voor het maken van een afspraak werken wij bij voorkeur via een contactformulier, voor andere vragen ben ik te bereiken via de telefoon of via email. boomlooszadelpasservice@outlook.com of via mob/whatsapp 06-52 66 97 25 (gelieve alleen voor vragen en niet voor maken van afspraken)

Werkgebied

Woon je verder weg, dan mag je altijd mailen, ik kan dan samen met je kijken naar een oplossing of goede doorverwijzing. 

Ik woon zelf in Havelterberg, i.o. mag u ook bij mij thuis komen. 

Afspraken in Drenthe, Friesland, Overijssel, Groningen, Gelderland, Utrecht en Flevoland zijn vaak sneller te plannen.