Boomzadels en Zadelwijzer

Boomzadels

Iedere paard en ruiter combinatie is uniek en vraagt zijn eigen benadering. In veel gevallen blijkt boomloos of flexibel een goed optie, maar er zijn toch ook paarden en ruiters welke beter gebaad zijn bij een zadel met een boomsysteem. 

Een goed passend boomzadel, welke de mogelijkheden heeft om zich goed aan te laten passen aan de veranderingen bij onze paarden die door de jaren heen ontstaan is dan ook een fijne optie erbij. 

ZadelWijzer

Boomloos Zadelpasservice is gespecialiseerd onderdeel van mijn bedrijf “ZadelWijzer”. Binnen “ZadelWijzer” richt ik mij op rug/bewegingsproblemen, het delen van kennis omtrent anatomie/training en correct passend zadel. Daarnaast geef ik de mogelijkheid om in een passervice enkele modellen te kunnen passen welke het beste bij u of uw paard passen. Ook is het mogelijk om uw eigen zadel na te kijken en als het mogelijk is aan te passen. Wil je door naar de site van Zadelwijzer? Klik hier..

Assortiment

In mijn assortiment heb ik gekozen voor zadels welke passen binnen mijn visie.  Het is belangrijk dat de zadels goed aan te passen zijn, bewegingsvrijheid geven, correcte balans geven aan de ruiter. 

Merken

Op dit moment werk ik nog maar met enkele merken boomzadels. Ik ben dit aan het opbouwen/uitbreiden. 

Op dit moment heb ik in mijn assortiment

  • Wintec
  • Bates
  • Arena
  • Butterfly